m
Copyright © 2019 Van Gerven Venray BV

DHL Parcelshop

DHL Parcelshop is een pakjesservice van DHL. Bij de DHL Parcelshop kun je pakketten afhalen of versturen wanneer het jou uitkomt, doordeweeks, 's avonds maar ook in het weekend. Maak eenvoudig je zending aan op dhlparcel.nl, betaal direct online of bij ons en geef het pakket af in onze shop. Online en via e-mail/sms blijf je op de hoogte van de status van jouw pakket.

Met internationale expresleveringen, wereldwijde expeditie via lucht, zee, weg en spoor, magazijnoplossingen (van verpakking en reparatie tot opslag), wereldwijde postbestelling en andere, op maat gemaakte logistieke diensten – met alles wat DHL doet, geven wij mensen een beter leven.

Dankzij een wereldwijd netwerk in meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld is DHL het meest internationale bedrijf ter wereld en biedt oplossingen voor vrijwel alle logistieke behoeften.

DHL maakt deel uit van ’s werelds meest vooraanstaande post- en logistieke groep Deutsche Post DHL Group en bevat de divisies DHL Express, DHL Parcel, DHL eCommerce, DHL Global Forwarding, DHL Freight en DHL Supply Chain.

DHL Logistiekconcurrent